Ogrevanje

Sodobni sistemi ogrevanja poskrbijo za optimalno vzdrževanje temperature v vašem bivanjskem prostoru. Vsak izmed sistemov ima svoje prednosti in določene omejitve, o katerih se z vami pogovorimo po dejanskem ogledu objekta. Na podlagi znanja in izkušenj vam svetujemo, katera oblika ogrevanja je za vas najbolj optimalna ter v nadaljevanju kvalitetno in strokovno izvedemo projekt.

V sklopu naših storitev vam zagotovimo:

  • dobavo in montažo materiala za centralno ogrevanje,
  • cevne inštalacije,
  • radiatorsko ogrevanje,
  • talno ogrevanje,
  • stensko ogrevanje,
  • različne vrste kotlov: plinski kotli, kotli na trda goriva, oljni kotli.

Talno ogrevanje

Talno gretje je idealna in cenovno ugodna rešitev za vse vrste objektov. Zagotavlja optimalno razporeditev toplote po prostoru in je še zlasti primerna za nizkotemperaturne sisteme ogrevanja (toplotne črpalke, ipd.). Tako je temperaturni profil najbližje optimalnemu. Ena izmed pomembnih prednosti talnega ogrevanja je tudi manjša izsušenost zraka v bivalnih prostorih ter manjše dvigovanje in kroženje prahu po prostoru.

Radiatorsko ogrevanje

Radiatorsko ogrevanje je eden najbolj razširjenih načinov ogrevanja, ki prinaša številne prednosti. Tak način ogrevanja namreč omogoča enostavno regulacijo temperature, poleg tega pa zagotavlja tudi možnost vzpostavitve različnih obratovalnih režimov. Stroški investicije so nizki in zagotovljena vam je hitra izvedba.

Stensko ogrevanje

Stensko ogrevanje odlikujejo veliki prihranki energije ter minimalni stroški vzdrževanja. Deluje na principu nizkotemperaturnega ogrevanja prostora in ena izmed pomembnih prednosti je, da so sistemi stenskega ogrevanja enostavni za montažo ter za nadaljnje upravljanje. Tak tip ogrevanja tudi pomaga pri vzdrževanju optimalne vlažnosti prostora ter zmanjšuje dvigovanje prahu in pršic.

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati optimalno rešitev.